Teatteria lokakuuhun!

Lokakuun pimenevien iltojen paras pelastus on luonnollisesti teatteri. Ylioppilasteatterilaiset vastaavat tarpeeseen, ja tarjonta on jälleen hyvin monipuolinen.

Oulun ylioppilasteatteri on tuottanut yhteistyössä The Irish Festival of Oulun kanssa interaktiivisen teatteriesityksen. Mysteeri: Syntisen sielun salaisuus sijoittuu 1910-luvun Dubliniin. Mysteeriin voi osallistua keskiviikona 2.10. klo 16.30 ja 19.30 Valvenäyttämöllä.

Oulussa nähdään myös vierailuesitys Kepeä elämäni. Se on Miiko Toiviaisen omakohtainen, runollinen, laulullinen, vastaansanomaton ja pohjattoman leikkisä monologi siitä, miten sen kertojan transtausta on kääntynyt voimavaraksi ja onnellisuuden lähteeksi. Esitys Valvenäyttämöllä perjantaina 18.10. klo 19.00

Lue lisää: Oulun ylioppilasteatteri

Tampereen ylioppilasteatterin syyskauden avaus Kaipauksia on kolmen pienoisnäytelmän sarja. Nimensä mukaisesti esitysten yhteinen teema on kaipaus erilaisissa elämäntilanteissa eri ihmisten silmin.

Viime keväänä huikean suosion saanut Jos haluatte -klubi tekee paluun! Ultra Bran sävelet raikuvat ylioppilasteatterilla taas 19.10.

Lue lisää: Tampereen ylioppilasteatteri

Joensuun ylioppilasteatterin syyskausi alkaa Starttipäivällä. Lauantaina 5.10. pidetään kaikille avoin kauden avaus, jossa vanhat jäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet tutustuvat toisiinsa ja teatteriin yhdessä puuhaillen. Tapahtumassa aloitetaan myös Pisarat-lyhytnäytelmäkokonaisuuden rakentaminen.

Joensuussa ollaan myös suurten muutosten äärellä. Lokakuun alusta lähtien teatteri asustelee uusissa tiloissa. Kulttuuritehdas Siihtala on uusi joensuulainen kulttuuritila, jonka katon alta löytyy erilaista taidetta, ja tapahtumia.

Lue lisää: Joensuun ylioppilasteatteri


 • Talven tarjontaa!
  Talven tarjontaa!

  Helmikuu lähestyy uhkaavaa vauhtia. Kaikenlaista on tapahtunut ja tapahtuu! SYTY tiedottaa Puheenjohtajakokous Vaasassa 20.1.2024 Vuoden 2024 hallitus järjestäytyi Vaasassa pj-kokouksen yhteydessä. Puheenjohtaja: Netta Kivimäki Varapuheenjohtaja: Roosa Partanen Sihteeri: Tiina Lampén Talousvastaava: Pekka Holopainen Tiedotusvastaava: Katariina Kayser Kehityspäällikkö: Jussi Salminen Hallituksen muut jäsenet: Masi Kähkönen, Juuso Suihkonen ja Mirko Arkimaa Kokouksessa Student Teatern i Åbo ilmoitti…


 • Joulukuun menoja

  Vaikka joulu lähestyy uhkaavaa vauhtia, ehtii vielä teatteriin! Helsinki llves-Teatteri Equiphilia Equiphilia on työryhmälähtöinen rakkaudentäyteinen esitys, joka kuljettaa katsojansa halki tunteiden ja vaiheiden, helmeillen henkilöstä, kohtauksesta, asetelmasta ja taiteenlajista toiseen. Equiphilia on Ilves-teatterin syksyn 2023 uusien jäsenten produktio. Se on kimara devising-menetelmällä luotuja ja löydettyjä hetkiä, tunteita, aloitteita sekä lopetuksia. Kun poistut Equiphiliasta, Käpylän entisen hevostallin…


 • Marraskuisia meininkejä!
  Marraskuisia meininkejä!

  Tähän tulee joku mukava pätkä. SYTY etsii uutta graafista ilmettä Vaikka liiton hallitus pystyy moneen temppuun ja taikaan, tähän me emme pysty yksin. Autatko sinä meitä? Mitä uusi ilme sisältää?  uusi logo  värimaailma  uusi fontti voisi myös tehdä terää Suomen ylioppilasteatteriliitto on ylioppilasteattereiden kattojärjestö, johon kuuluu 15 jäsenteatteria eri puolilta Suomea. Jäsenteatterit tekevät kaikki monipuolista…