Teatteria lokakuuhun!

Ajankohtaista on 30 Sep , 2019

Lokakuun pimenevien iltojen paras pelastus on luonnollisesti teatteri. Ylioppilasteatterilaiset vastaavat tarpeeseen, ja tarjonta on jälleen hyvin monipuolinen.

Oulun ylioppilasteatteri on tuottanut yhteistyössä The Irish Festival of Oulun kanssa interaktiivisen teatteriesityksen. Mysteeri: Syntisen sielun salaisuus sijoittuu 1910-luvun Dubliniin. Mysteeriin voi osallistua keskiviikona 2.10. klo 16.30 ja 19.30 Valvenäyttämöllä.

Oulussa nähdään myös vierailuesitys Kepeä elämäni. Se on Miiko Toiviaisen omakohtainen, runollinen, laulullinen, vastaansanomaton ja pohjattoman leikkisä monologi siitä, miten sen kertojan transtausta on kääntynyt voimavaraksi ja onnellisuuden lähteeksi. Esitys Valvenäyttämöllä perjantaina 18.10. klo 19.00

Lue lisää: Oulun ylioppilasteatteri

Tampereen ylioppilasteatterin syyskauden avaus Kaipauksia on kolmen pienoisnäytelmän sarja. Nimensä mukaisesti esitysten yhteinen teema on kaipaus erilaisissa elämäntilanteissa eri ihmisten silmin.

Viime keväänä huikean suosion saanut Jos haluatte -klubi tekee paluun! Ultra Bran sävelet raikuvat ylioppilasteatterilla taas 19.10.

Lue lisää: Tampereen ylioppilasteatteri

Joensuun ylioppilasteatterin syyskausi alkaa Starttipäivällä. Lauantaina 5.10. pidetään kaikille avoin kauden avaus, jossa vanhat jäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet tutustuvat toisiinsa ja teatteriin yhdessä puuhaillen. Tapahtumassa aloitetaan myös Pisarat-lyhytnäytelmäkokonaisuuden rakentaminen.

Joensuussa ollaan myös suurten muutosten äärellä. Lokakuun alusta lähtien teatteri asustelee uusissa tiloissa. Kulttuuritehdas Siihtala on uusi joensuulainen kulttuuritila, jonka katon alta löytyy erilaista taidetta, ja tapahtumia.

Lue lisää: Joensuun ylioppilasteatteri