Nyt on syksy!

Syyskuu on perinteisesti pääsykokeiden, valintatilaisuuksien ja syksyisten starttipäivien kuukausi. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus!

Helsinki

Ilves-Teatteri

Pääsykokeet

Kellariteatteri

Pääsykokeet 8.-12.9.

Ylioppilasteatteri

Pääsykokeet 15.-19.9.

Joensuu

Joensuun ylioppilasteatteri

Valintatilaisuus 12.9.

Kuopio

Kuopion ylioppilasteatteri

Starttiviikko 23.-26.9.

Rovaniemi

Lapin ylioppilasteatteri

Valintakokeet 7. ja 9.9.

Kaikki ylioppilasteatterit eivät järjestä valinta- tai kauden aloitustapahtumaa. Tutustu oman kaupunkisi ylioppilasteatterin jäsenyyskäytäntöihin teatterin omilla nettisivuilla. Listan ylioppilasteattereista löydät täältä.

Tekemisen lisäksi teatteria pääsee syyskuussa katsomaankin!

Turku

Turun ylioppilasteatteri

Alastonkuvia – Some Explicit Polaroids

Huumeita, seksiä, väkivaltaa. Lääkkeitä, rakkautta, anteeksiantoa. Vuoden 1999 Lontoossa tanssii HIV-positiivinen Tim yhdessä netistä tilatun seksiorjansa Victorin ja strippariystävänsä Nadian kanssa maailmassaan, jossa ongelmia ei tarvitse ratkoa. Riittää, että syö karkkinsa ja on onnellinen. Pillereitään poppaillen ja juhlien he matkaavat kohti omaa onnelaansa välittämättä maailman menosta.  Mark Ravenhillin Alastonkuvia on tarina ihmisistä, jotka joutuvat riisumaan maskinsa kohdatakseen itsensä. Yhden pysähtyneen hetken näemme valheiden taakse ihmisyyteen, jossa kaikki kohtaavat toisensa samanarvoisina ja samaistuttavina. Selviääkö ihminen, kun turvaksi asetut muurit romahtavat? Ensi-ilta Turun ylioppilasteatterilla 16.9.

Lue lisää: Turun ylioppilasteatteri: Alastonkuvia

SYTY tiedottaa

Syyskokous

SYTY ry:n syyskokous pidetään perjantaina 17.9.2021 klo 18.00. Syyskokous järjestetään poikkeuksellisesti etäyhteyksin, sillä Teatterilaiva-tapahtuma on koronatilanteen vuoksi valitettavasti jouduttu perumaan.

Syyskokouksessa hyväksytään liiton toimintasuunnitelma ja valitaan uusi hallitus. Osallistumisasioissa voi olla yhteydessä puheenjohtaja Tiina Lampéniin osoitteeseen pj (at) syty.fi.


 • Talven tarjontaa!
  Talven tarjontaa!

  Helmikuu lähestyy uhkaavaa vauhtia. Kaikenlaista on tapahtunut ja tapahtuu! SYTY tiedottaa Puheenjohtajakokous Vaasassa 20.1.2024 Vuoden 2024 hallitus järjestäytyi Vaasassa pj-kokouksen yhteydessä. Puheenjohtaja: Netta Kivimäki Varapuheenjohtaja: Roosa Partanen Sihteeri: Tiina Lampén Talousvastaava: Pekka Holopainen Tiedotusvastaava: Katariina Kayser Kehityspäällikkö: Jussi Salminen Hallituksen muut jäsenet: Masi Kähkönen, Juuso Suihkonen ja Mirko Arkimaa Kokouksessa Student Teatern i Åbo ilmoitti…


 • Joulukuun menoja

  Vaikka joulu lähestyy uhkaavaa vauhtia, ehtii vielä teatteriin! Helsinki llves-Teatteri Equiphilia Equiphilia on työryhmälähtöinen rakkaudentäyteinen esitys, joka kuljettaa katsojansa halki tunteiden ja vaiheiden, helmeillen henkilöstä, kohtauksesta, asetelmasta ja taiteenlajista toiseen. Equiphilia on Ilves-teatterin syksyn 2023 uusien jäsenten produktio. Se on kimara devising-menetelmällä luotuja ja löydettyjä hetkiä, tunteita, aloitteita sekä lopetuksia. Kun poistut Equiphiliasta, Käpylän entisen hevostallin…


 • Marraskuisia meininkejä!
  Marraskuisia meininkejä!

  Tähän tulee joku mukava pätkä. SYTY etsii uutta graafista ilmettä Vaikka liiton hallitus pystyy moneen temppuun ja taikaan, tähän me emme pysty yksin. Autatko sinä meitä? Mitä uusi ilme sisältää?  uusi logo  värimaailma  uusi fontti voisi myös tehdä terää Suomen ylioppilasteatteriliitto on ylioppilasteattereiden kattojärjestö, johon kuuluu 15 jäsenteatteria eri puolilta Suomea. Jäsenteatterit tekevät kaikki monipuolista…