Kevät!

Kevät on täällä taas, ja sormet ristissä toivotaan, että saadaan esiintyä ja päästään festareille. Tämän hetkinen maailman tila mietityttää muutenkin, jokainen silmäpari varmasti seuraa tilannetta Ukrainassa. Toivomme ja odotamme rauhaa.

Maaliskuussa teatterisalit ovat melko hiljaiset, mutta jotain kuitenkin tapahtuu…

Helsinki

Ilves-Teatteri

Räntäkarkelot 2022

Tervetuloa viettämään perinteisiä Räntäkarkelot-pienoisfestivaaleja Ilves-Teatterille lauantaina 26.3.2022. Estradimme on tänäkin keväänä auki kaikenlaisille esityksille, teoksille ja demoille laidasta laitaan.

Räntäkarkelot on matalan kynnyksen ja vinon lattian festivaali, jonka ohjelmistoon ovat tervetulleita kaikenlaiset, maksimissaan 30 minuuttia kestävät teokset taiteenlajiin tai muotoon katsomatta. Mukaan mahtuvat niin suuret spektaakkelit kuin keskeneräiset esitysaihiot ja raakaversiot. Mukaan voi ilmoittautua 20.3. mennessä.

Lue lisää: Ilves-Teatteri: Räntäkarkelot

Kellariteatteri

Perhosen siipien havinaa

Kellariteatterissa ensi-iltansa saa Perhosen siipien havinaa.
Esitys kertoo ihmisyyden pienuudesta kaikkeuden suuruuden alla. Jäljistä, joita elämä jättää maailman multaan. Vuosisatojen lävitse kulkevista kaiuista. Se on satu kaiken kierrosta, ikiliikkuvasta ketjureaktiosta ja kaikkeuden kattavasta yhtenevyydestä. Esityksen ensi-ilta on 19.3.2022.

Lue lisää: Kellariteatteri: Perhosen siipien havinaa

Ylioppilasteatteri

Kielletty hedelmä

Kehutun Kielletty hedelmä -teoksen esitykset jatkuvat. Ylioppilasteatterin Studiossa nähdään kaikkien aikojen pilluspektaakkeli kun Liv Strömquistin sarjakuva Kielletty Hedelmä muuntautuu teatteriesitykseksi. Esitys käsittelee mm. römpsän riivaamia miehiä, häpyhuulia, orgasmia, kuukautisia ja häpeää. Kielletyn hedelmän esitykset jatkuvat 11.3. saakka, mutta ovat tällä hetkellä kaikki loppuunvarattuja. Seuraa mahdollisia vapautuvia paikkoja Ylioppilasteatterin omilta kanavilta.

Lue lisää: Ylioppilasteatteri: Kielletty hedelmä


 • Talven tarjontaa!
  Talven tarjontaa!

  Helmikuu lähestyy uhkaavaa vauhtia. Kaikenlaista on tapahtunut ja tapahtuu! SYTY tiedottaa Puheenjohtajakokous Vaasassa 20.1.2024 Vuoden 2024 hallitus järjestäytyi Vaasassa pj-kokouksen yhteydessä. Puheenjohtaja: Netta Kivimäki Varapuheenjohtaja: Roosa Partanen Sihteeri: Tiina Lampén Talousvastaava: Pekka Holopainen Tiedotusvastaava: Katariina Kayser Kehityspäällikkö: Jussi Salminen Hallituksen muut jäsenet: Masi Kähkönen, Juuso Suihkonen ja Mirko Arkimaa Kokouksessa Student Teatern i Åbo ilmoitti…


 • Joulukuun menoja

  Vaikka joulu lähestyy uhkaavaa vauhtia, ehtii vielä teatteriin! Helsinki llves-Teatteri Equiphilia Equiphilia on työryhmälähtöinen rakkaudentäyteinen esitys, joka kuljettaa katsojansa halki tunteiden ja vaiheiden, helmeillen henkilöstä, kohtauksesta, asetelmasta ja taiteenlajista toiseen. Equiphilia on Ilves-teatterin syksyn 2023 uusien jäsenten produktio. Se on kimara devising-menetelmällä luotuja ja löydettyjä hetkiä, tunteita, aloitteita sekä lopetuksia. Kun poistut Equiphiliasta, Käpylän entisen hevostallin…


 • Marraskuisia meininkejä!
  Marraskuisia meininkejä!

  Tähän tulee joku mukava pätkä. SYTY etsii uutta graafista ilmettä Vaikka liiton hallitus pystyy moneen temppuun ja taikaan, tähän me emme pysty yksin. Autatko sinä meitä? Mitä uusi ilme sisältää?  uusi logo  värimaailma  uusi fontti voisi myös tehdä terää Suomen ylioppilasteatteriliitto on ylioppilasteattereiden kattojärjestö, johon kuuluu 15 jäsenteatteria eri puolilta Suomea. Jäsenteatterit tekevät kaikki monipuolista…