Uuden vuoden alku

Ajankohtaista on 4 Jan , 2021

Uusi vuosi on toivottavasti entistä ehompi! Inhottava koronatilanne pitää kuitenkin suurimman osan ylioppilasteattereista kotoilemassa koloissaan ympäri Suomen. Täyttä radiohiljaisuutta ei kuitenkaan ole!

SYTY tiedottaa

Ylioppilasteatterifestivaali 2021

Ylioppilasteatteriliitto SYTYn yleiskokous on yhdessä Tampereen ylioppilasteatterin kanssa päättänyt perua tulevan kevään ylioppilasteatterifestivaalin.

Tilanne on mielestämme edelleen niin epävakaa, ettei tapahtumaa, johon osallistujat tulevat ympäri Suomen, ole turvallista järjestää. Festivaalin järjestäminen epävarmassa tilanteessa on ollut turha taakka Tampereen Ylioppilasteatterille jo toista vuotta. Pyrimme järjestämään huhtikuussa korvaavan etätapahtuman muodossa tai toisessa.

Ylioppilasteatterifestivaalin merkeissä tapaamme huhtikuussa 2022, jolloin tapahtuma järjestetään Rovaniemellä!

Helsinki

Helsingin Kellariteatteri

Kosketus

Kosketus on Kellariteatterin uusien jäsenten produktio. Se on unenomainen tutkimusmatka kosketuksen maailmaan. Kosketus on kaunis, herkkä ja fyysinen teos. Hikeä, kyyneliä, onnea, vettä, valoa ja musiikkia. Se on hurja, itsepäinen ja täynnä loputonta kurottamista toisen ihmisen luo. Esitys on nähtävissä Kellariteatterilla 16.1. alkaen.

Lue lisää: Kellariteatteri: Kosketus

Tampere

Tampereen ylioppilasteatteri

Muuria ei ole

Muuria ei ole -esitykset jatkuvat Tampereen ylioppilasteatterilla loppiaisena! Se on fyysinen tulevaisuuskuvitelma nuorista ihmisistä kriisin keskellä. Hyväksynnän hakeminen, toiveet ja unelmat, sekä inhimilliset halut sekoittuvat vihaan ja pelkoon kaiken romahtamisesta. Muuri on rakennettu jakamaan Suomi kahtia: Rannikkoon ja Ylänköön. Kun nämä kaksi maailmaa kohtaavat, syntyy voimakas vastakkainasettelu, sisällissota.

Lue lisää: Tampereen ylioppilasteatteri: Muuria ei ole