Nyt on syksy!

Ajankohtaista on 1 Sep , 2021

Syyskuu on perinteisesti pääsykokeiden, valintatilaisuuksien ja syksyisten starttipäivien kuukausi. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus!

Helsinki

Ilves-Teatteri

Pääsykokeet

Kellariteatteri

Pääsykokeet 8.-12.9.

Ylioppilasteatteri

Pääsykokeet 15.-19.9.

Joensuu

Joensuun ylioppilasteatteri

Valintatilaisuus 12.9.

Kuopio

Kuopion ylioppilasteatteri

Starttiviikko 23.-26.9.

Rovaniemi

Lapin ylioppilasteatteri

Valintakokeet 7. ja 9.9.

Kaikki ylioppilasteatterit eivät järjestä valinta- tai kauden aloitustapahtumaa. Tutustu oman kaupunkisi ylioppilasteatterin jäsenyyskäytäntöihin teatterin omilla nettisivuilla. Listan ylioppilasteattereista löydät täältä.

Tekemisen lisäksi teatteria pääsee syyskuussa katsomaankin!

Turku

Turun ylioppilasteatteri

Alastonkuvia – Some Explicit Polaroids

Huumeita, seksiä, väkivaltaa. Lääkkeitä, rakkautta, anteeksiantoa. Vuoden 1999 Lontoossa tanssii HIV-positiivinen Tim yhdessä netistä tilatun seksiorjansa Victorin ja strippariystävänsä Nadian kanssa maailmassaan, jossa ongelmia ei tarvitse ratkoa. Riittää, että syö karkkinsa ja on onnellinen. Pillereitään poppaillen ja juhlien he matkaavat kohti omaa onnelaansa välittämättä maailman menosta.  Mark Ravenhillin Alastonkuvia on tarina ihmisistä, jotka joutuvat riisumaan maskinsa kohdatakseen itsensä. Yhden pysähtyneen hetken näemme valheiden taakse ihmisyyteen, jossa kaikki kohtaavat toisensa samanarvoisina ja samaistuttavina. Selviääkö ihminen, kun turvaksi asetut muurit romahtavat? Ensi-ilta Turun ylioppilasteatterilla 16.9.

Lue lisää: Turun ylioppilasteatteri: Alastonkuvia

SYTY tiedottaa

Syyskokous

SYTY ry:n syyskokous pidetään perjantaina 17.9.2021 klo 18.00. Syyskokous järjestetään poikkeuksellisesti etäyhteyksin, sillä Teatterilaiva-tapahtuma on koronatilanteen vuoksi valitettavasti jouduttu perumaan.

Syyskokouksessa hyväksytään liiton toimintasuunnitelma ja valitaan uusi hallitus. Osallistumisasioissa voi olla yhteydessä puheenjohtaja Tiina Lampéniin osoitteeseen pj (at) syty.fi.