Kevät!

Ajankohtaista on 4 Mar , 2022

Kevät on täällä taas, ja sormet ristissä toivotaan, että saadaan esiintyä ja päästään festareille. Tämän hetkinen maailman tila mietityttää muutenkin, jokainen silmäpari varmasti seuraa tilannetta Ukrainassa. Toivomme ja odotamme rauhaa.

Maaliskuussa teatterisalit ovat melko hiljaiset, mutta jotain kuitenkin tapahtuu…

Helsinki

Ilves-Teatteri

Räntäkarkelot 2022

Tervetuloa viettämään perinteisiä Räntäkarkelot-pienoisfestivaaleja Ilves-Teatterille lauantaina 26.3.2022. Estradimme on tänäkin keväänä auki kaikenlaisille esityksille, teoksille ja demoille laidasta laitaan.

Räntäkarkelot on matalan kynnyksen ja vinon lattian festivaali, jonka ohjelmistoon ovat tervetulleita kaikenlaiset, maksimissaan 30 minuuttia kestävät teokset taiteenlajiin tai muotoon katsomatta. Mukaan mahtuvat niin suuret spektaakkelit kuin keskeneräiset esitysaihiot ja raakaversiot. Mukaan voi ilmoittautua 20.3. mennessä.

Lue lisää: Ilves-Teatteri: Räntäkarkelot

Kellariteatteri

Perhosen siipien havinaa

Kellariteatterissa ensi-iltansa saa Perhosen siipien havinaa.
Esitys kertoo ihmisyyden pienuudesta kaikkeuden suuruuden alla. Jäljistä, joita elämä jättää maailman multaan. Vuosisatojen lävitse kulkevista kaiuista. Se on satu kaiken kierrosta, ikiliikkuvasta ketjureaktiosta ja kaikkeuden kattavasta yhtenevyydestä. Esityksen ensi-ilta on 19.3.2022.

Lue lisää: Kellariteatteri: Perhosen siipien havinaa

Ylioppilasteatteri

Kielletty hedelmä

Kehutun Kielletty hedelmä -teoksen esitykset jatkuvat. Ylioppilasteatterin Studiossa nähdään kaikkien aikojen pilluspektaakkeli kun Liv Strömquistin sarjakuva Kielletty Hedelmä muuntautuu teatteriesitykseksi. Esitys käsittelee mm. römpsän riivaamia miehiä, häpyhuulia, orgasmia, kuukautisia ja häpeää. Kielletyn hedelmän esitykset jatkuvat 11.3. saakka, mutta ovat tällä hetkellä kaikki loppuunvarattuja. Seuraa mahdollisia vapautuvia paikkoja Ylioppilasteatterin omilta kanavilta.

Lue lisää: Ylioppilasteatteri: Kielletty hedelmä